Betygsraset måste få ett slut

Skolresultaten i Göteborg fortsätter att försämras. Det är därför beklagligt att den rödgröna budgeten, som antogs i fullmäktige i måndags, saknar viktiga satsningar på skolan, skriver Alliansen i GP.
Läs resten av detta inlägg »

Bristen på kontor hämmar företagsklimatet

”Vi har en brist på kontor i Göteborg i dag. Vi har företag som vill och kan växa, men som inte hittar lämpliga lokaler. Det i sin tur hämmar företagsklimatet och innebär mindre skatteintäkter för staden. Så det här är ett jätteviktigt projekt.”

Det säger Hampus Hagman (KD), ledamot i byggnadsnämnden, i GP med anledning av beslutet att ge grönt ljus för tre planerade höghus vid Ullevimotet i Gårda.
Läs resten av detta inlägg »

Dags att sätta stopp för nätmobbning!

Mobbning tar inte längre slut efter skoltid. Dagens ständiga uppkoppling innebär att det fortsätter hela dygnet genom elaka kommentarer och hot. Därför är det mycket tråkigt att de rödgröna säger nej till Alliansens motion om att intensifiera och samordna arbetet mot nätmobbning!

Vänsterpartierna rätthaveristiska i LOV-frågan

Mycket oroande att vänsterpartierna fortsätter att försöka hindra fullmäktiges beslut om att införa valfrihet inom hemtjänsten. Men vi kommer att göra allt vi kan för att införa valfrihet enligt fullmäktiges beslut och sätta stopp för de rödgrönas sabotageförsök!

GP berömmer vår politik

GP berömmer oss för vårt konsekventa agerande för att prioritera välfärden – i allt från budgetförslag till vårt ställningstagande mot kommunalt lyxnöjeshotell och äventyrsbad.
Läs resten av detta inlägg »

Tidigare inlägg «