«

Vill du bli en del av vårt team i stadshuset i Göteborg?

Politisk sekreterare i Göteborg

 

I Göteborgs Stad styr sedan årsskiftet Kristdemokraterna tillsammans med övriga Alliansen i minoritet. Kristdemokraternas kommunalråd är ansvarig för Kultur, Idrott och förening samt äldrefrågor och funktionsrätt.

 

Som politisk sekreterare har du ansvar för att sätta dig in i kommunstyrelsens handlingar, skriva yrkanden och yttrande för Alliansens räkning och förhandla sakfrågor. Arbetet innebär också visst pressansvar och ansvar för kommunikation via sociala medier. I rollen kan även en del administrativt arbete ingå. Det kan till exempel handla om att boka resor, lokaler och annat. Som medarbetare i stadshuset får du ett varierat arbete där uppgifterna ser olika ut och du har själv möjlighet att påverka ditt arbete.

 

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har universitetsexamen eller motsvarande inom relevant område. Du ska vara flexibel, självgående och van att ta egna initiativ. Då du i många fall är ansiktet utåt för Kristdemokraterna i stadshuset så förväntar vi oss att du har social kompetens, är van att ta ansvar och har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du behöver vara stresstålig och kreativ för att lösa oväntade situationer. Vi vill att du har kunskaper om Kristdemokraterna och partiets ideologi. Det är viktigt att du delar partiets värderingar, men medlemskap är inget krav. Personliga egenskaper och intressen kan ha betydelse för hur vi utformar tjänsten eftersom teamet består av tre stycken politiska sekreterare som ansvarar för olika sakpolitiska områden och övriga uppgifter.

 

Har du frågor om tjänsten kontakta Elisabet Lann 0703-772736. Vi ser fram emot din ansökan senast den 23 juni. Eftersom vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt så kan vi börja med intervjuer innan ansökningstiden är slut. Ansökan ska innehålla ett personligt brev, referenser med kontaktuppgifter samt ett komplett CV. Mailas till elisabet.lann@kristdemokraterna.se

%d bloggare gillar detta: